Una trentena de persones irrompen una conferència del PP per mostrar el rebuig a la guerra


  • Comparteix:

Una trentena de persones pertanyents a entitats com la Xarxa Alternativa de Sant Cugat, Maulets, Endavant i l'Associació de Joves de Sant Cugat han boicotejat una conferència organitzada pel Partit Popular. La conferència, a càrrec del diputat del PP Jordi de Juan, ha explicat els beneficis fiscals que comportarà pel 90% de les empresese la supressió de l'IAE.

La multitud va interrompre l'acte amb crits de 'No a la guerra' i 'PP assassins'.

Manifestants

No a la guerra! No a la guerra!


El seu objectiu era protestar contra la guerra de l'Iraq i mostrar la seva disconformitat per la posició del govern central en aquesta qüestió. Els manifestants van convidar als assistents a l'acte del PP a reflexionar sobre les conseqüències de la guerra i els van convidar a la conferència que Arcadi Oliveres va oferir a l'Ateneu santcugatenc. Fernando Mota, membre de la XASC va acusar al govern del Partit Popular de ser còmplice d'una acció bèl·lica en contra de la població civil.

Fernando mota

Apel·lem a la vostra ètica perquè penseu que milers de persones innocents poden morir per les polítiques del partit popular.


La xerrada s'inclou dins la companya del Partit Popular de Catalunya per donar a conèixer als ciutadans la supressió de l'impost d'activitats econòmiques. Aquesta supressió, que afecta a les empreses que facturin menys d'un milió d'euros l'any, ha afavorit al 92% dels autònoms i les petites i mitjanes empreses que l'havien de pagar pel sol fet d'obrir un negoci o iniciar una activitat comercial.

El portaveu de la comissió d'Hisenda del PP al Congrés i diputat per Girona, Jordi de Juan, ha afirmat que la prioritat del govern són els ciutadans:

Jorge de Juan

El govern suprimeix aquest impost injust, governa pels ciutadans. Les petites i mitjanes empreses no pagaran més aquest impost que ara anirà a càrrec de l'estat.


L'acte va prosseguir amb normalitat un cop van marxar els manifestants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.