El Club Muntanyenc rep més de 500 propostes per il·lustrar el cartell de la Marxa Infantil


  • Comparteix:

Cinc-cents setanta-cinc dibuixos opten a il·lustrar el cartell i la samarreta de la Marxa Infantil de Regularitat. Tot i que divendres acabava el termini de presentació dels treballs, el Club Muntanyenc ha explicat que seran flexibles i permetran l'entrega de pintures fins aquest dimecres.

El concurs de dibuix permetrà triar els dos guanyadors que estamparan el cartell i també les samarretes del participants. Els originals, que han d'estar pintats amb només tres colors, seran ara avaluats pel jurat que faran públic el seu veredicte el dia 18 de febrer. Joan Carles Alayo, un dels organitzadors de la Marxa, ha explicat que han decidit ampliar el termini de presentació per no deixar ningú fora de la convocatòria.

Joan Carles Alayo

No volem descomptar a ningú d'aquest concurs perquè els nanos hi posen molta il·lusió


El organitzadors han destacat que els nens i nenes han optat, majoritàriament, per participar a través de les escoles i que són pocs els que ho han fet individualment. Joan Carles Alayo ha valorat l'alta qualitat dels treballs presentats i ha lamentat que només se'n pugui escollir un.

Joan Carles Alayo

La llàstima és que de samarreta i de cartell només s'en fa un, perquè hi ha molts dibuixos bònics


D'altra banda, els organitzadors han anunciat que la setmana després de Sant Medir es podran formalitzar les inscripcions per participar a la Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.