Els detractors del Pla Bolonya ocupen més facultats a la UAB


Temes relacionats

Ocupacions a facultats de la UAB en contra del Pla Bolonya (30/nov/08)


  • Comparteix:

Estudiants de la UAB amb pancartes contra el Pla Bolonya

Estudiants de la UAB amb pancartes contra el Pla Bolonya

Un centenar d'estudiants de la UAB han ocupat aquest dilluns la facultat de Psicologia en protesta contra el Pla Bolonya. Els estudiants fan tallers i activitats alternatives a les classes amb l'objectiu de paralitzar l'activitat acadèmica a la universitat. Es tracta de la tercera ocupació en dues setmanes i es preveu que aquests dies s'ocupin la facultat d'Educació i la de Sociologia i Ciències Polítiques.

Amb aquests actes els estudiants reclamen la convocatòria del referèndum vinculant sobre l'aplicació dels plans d'estudi. A més, reclamen la retirada dels expedients als 31 estudiants que es van manifestar en contra del pla la primavera passada i la publicació del dèficit de la UAB i que aquest no se s'eixugui gràcies a empreses privades.

Els estudiants de la UAB no descarten, a més, acampades a les facultats de Ciències i a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta notícia té una impresició: la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia va ser la primera que es va ocupar. D\'altra banda, i ja que us interessa el tema, potser podeu: - Escriure correctament el nom de les facultats. - Fer-vos resó del comunicat que la UAB va emetre el divendres passat.

Eugènia. Enviat el 2/des/08


Estudiants de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, reunits dimecres 19 de novembre a les 13 hores, sense convocatòria explícita prèvia de qualsevol organització, i a títol totalment personal, independentment de la posició de cadascú dels assistents davant del procés d’aplicació de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (conegut com a pla Bolonya). Davant de l’ocupació indefinida de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, per part de membres de les diferents assemblees de facultat del campus de la UAB, volem expressar els següents punts: 1. El rebuig a la forma i mitjans emprats en la ocupació de la facultat i al fet que hagi comportat suspensions forçades de classes. 2. El rebuig a la vulneració forçada dels drets dels estudiants que aquests dies han escollit fer classe en comptes de recolzar la ocupació. 3. El rebuig al fet que aquesta ocupació s’hagi dut a terme en el context d’unes eleccions al claustre fet que exigeix una situació de normalitat perquè aquestes puguin ser lliures de qualsevol mena de pressió i siguin plenament democràtiques. Per altra banda, volem mostrar també el nostre descontentament amb la manca d’efectivitat i de voluntat d’alguns membres del deganat i el professorat de la facultat a l’hora de garantir el normal desenvolupament de la docència pels alumnes que la volien rebre. Finalment, volem reiterar, la nostra oposició a aquesta ocupació exclusivament per les formes en les quals s’ha produït. Així doncs, reivindiquem el nostre dret a escollir lliurement l’adhesió a una convocatòria o a assistir a classe. Per tant, practicarem i animem també a la resta d’estudiants que vulguin fer classe a exercir aquest dret fins al final i a mantenir-se ferms en la seva defensa, anant a classe i lluitant perquè aquesta es faci amb normalitat i condicions adequades. Dimecres, 19 de novembre de 2008

Politòleg. Enviat el 2/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.