L'esport local s'aplega aquesta nit als premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Foto de família d'una edició anterior de la Nit de l'Esport

Foto de família d'una edició anterior de la Nit de l'Esport

La dotzena Nit de l'Esport distingirà avui els esportistes locals més destacats de la temporada. Més de 300 persones ompliran el Teatre-Auditori per assistir a l'acte de lliurament dels premis Esport en Marxa, que organitza un any més Cugat.cat. La principal novetat és la creació d'un premi especial del jurat.

Un sopar-espectacle, amb l'actuació de Tortell Poltrona i Víctor Ammann, servirà per presentar els guanyadors d'aquesta edició dels Premis Esport en Marxa. L'acte, dirigit pel redactor d'Esports d'aquesta casa Joan Garcia, anirà més enllà del format tradicional i incorporarà un desplegament audiovisual per presentar cada esportista o club premiat.

Durant la nit es lliuraran nou premis, entre ells el de millor esportista de la temporada, millor projecció exterior o el guardó a tota una trajectòria. A més, i com a novetat, s'atorgarà una distinció especial del jurat.

Autocugat, Hierros Lobesa i el Diari de Sant Cugat donen suport a aquesta iniciativa, organitzada per Cugat.cat amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Teatre-Auditori i el Centre d'Alt Rendiment (CAR).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.