Sant Cugat portarà al Govern Territorial de la Salut la possibilitat d'usar l'Hospital General com a servei públic


  • Comparteix:

Sant Cugat proposarà al nou Consell Rector del Govern Territorial de la Salut aprofitar els espais lliure d'activitat de l'Hospital General de Catalunya (HGC) per oferir serveis sanitaris públics. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat la importància d'aquesta proposta ja que els pressupostos del 2009 de la Generalitat no inclouen la construcció de l'hospital públic que ha de donar servei al nostre municipi, Rubí i Castellbisbal.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania i representant santcugatenca al Govern Territorial de la Salut, Carmela Fortuny, ha remarcat la importància d'oferir nous serveis de la sanitat pública a la ciutat.

Carmela Fortuny

Estem molt necessitats de l'hospital de proximitat i d'urgències i especialitats. Si l'hospital de Rubí no es construeix nosaltres vetllarem per aprofitar l'Hospital General de Catalunya.


El Govern Territorial de la Salut ha constituït aquest mes el nou Consell Rector del Govern amb la signatura dels alcaldes de les ciutats que formen el consorci de la salut del Vallès Occidental Oest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.