La Fira de Santa Llúcia de la Floresta recapta més de 400 euros per a la Marató de TV3


  • Comparteix:

La Fira de Santa Llúcia de la Floresta se'n surt en la seva primera edició organitzada per la comissió de festes del districte. Tot i així, els organitzadors han assegurat que de cara l'any que ve s'intentarà millorar aspectes com els horaris. La proposta ha servit a més per recaptar més de 400 euros per a la Marató de TV3.

El bon temps ha acompanyat a la tradicional Fira de Santa Llúcia de la Floresta. Aquest és el primer cop que la fira està organitzada per la Comissió de Festes del districte, en comptes de l'Associació de Veïns, que ho ha fet els últims 16 anys.

Inicialment, estava previst la presència de 14 paradetes a la plaça de l'Estació, però finalment han estat 12. Els veïns han aprofitat l'ocasió per comprar artesania i productes propis de les dates nadalenques.

El membre de la Comissió de festes, Xavier Sans, fa balanç de la jornada.

Xavier Sans

És el primer any que ho organitza la Comissió de Festes. Hem arribat a les 12 paredes, el dinar per a 51 persones. Tenim ganes de repetir l'any que ve.


La fira ha comptat amb diverses activitats com un dinar popular, una xocolatada per als més petits i un espectacle infantil. Les diferents propostes han servit per recaptar uns 400 euros, tot i que la xifra total encara està per concretar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.