Joan Contijoch: 'En aquest país tens problemes si intentes ser normal'


Temes relacionats

Més de 2.000 santcugatencs donen suport a la campanya 'Decideixo Decidir' (17/nov/08)

Els Mossos obliguen a la Plataforma pel Dret de Decidir a retirar les taules de recollida de signatures (10/mar/08)

La Plataforma pel Dret de Decidir fa cas omís a la Junta Electoral i recull signatures durant la jornada electoral ( 8/mar/08)

L'alcalde dóna suport a la Plataforma pel Dret de Decidir amb la seva signatura (13/nov/07)


  • Comparteix:

La Plataforma pel Dret de Decidir denuncia tota mena d'impediments per part de les autoritats durant l'any i mig que ha durat la seva campanya de recollida de signatures, un procés que va culminar amb l'entrega de les signatures al Parlament a finals del mes passat. El membre de la plataforma Joan Contijoch assegura que seguiran endavant de totes maneres, i en aquest sentit ha anunciat que a partir del 15 de gener instaran a tots els signants a què reclamin una resposta del Parlament.

La plataforma ha aconseguit reunir unes 50.000 signatures per demanar al Parlament de Catalunya que reclami a l'Estat el dret d'autodeterminació. El procés de recollida, però, no ha estat tranquil. Durant una entrevista a Cugat.cat, Joan Contijoch ha explicat que s'han trobat amb moltes dificultats, especialment durant la jornada de les últimes eleccions.

Joan Contijoch

El 9 de març hi va haver molts incidents, i tot per intentar ser un país normal. Si et conformes a ser anormal o subnormal no tens problemes.


Diversos membres de la plataforma van entregar les signatures al Parlament el passat 29 de novembre. Si abans del 15 de gener la institució no es pronuncia, instaran a tots els signants que reclamin una resposta adequada a la seva petició formal.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tota la raó senyor Contijoch! l'única manera de deixar de tenir problemes és marxar d'aquest país on ens obliguen a viure! Independència!

Genís. Enviat el 10/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.