L'Aula de So farà un minut de silenci amb motiu de la campanya 'no convertiu la música en silenci'


Temes relacionats

El govern farà un estudi per analitzar la situació de les escoles de música privades (22/nov/08)


  • Comparteix:

Cartell de la campanya 'No convertiu la música en silenci'

Cartell de la campanya 'No convertiu la música en silenci'

Les escoles de música privades de la ciutat se sumen, una vegada més, a la protesta de l'Associació d'Escoles de Música d'Iniciativa Privada Associades de Catalunya. (EMIPAC). Aquesta entitat denuncia la manca d'ajuts públics a l'ensenyament privat de música. Per aquest motiu, l'Aula de So farà un minut de silenci en el concert de Nadal d'aquest dimecres i dijous seguint amb la campanya 'No convertiu la música en silenci'.

Algunes de les mesures que demana l'EMIPAC és un finançament públic per a les escoles privades, la creació d'una xarxa d'escoles de música integrant les escoles privades, la declaració d'escoles d'interès públic i la participació en l'elaboració de la Llei d'Educació.

El director de l'Aula de So, Martí Marí, ha explicat a Cugat.cat que des de l'inici de la campanya s'ha avançat una mica més.

Martí Marín

La primera millora és la resposta del departament d'Ensenyament de la Generalitat. I la segona és la resolució aprovada pel Parlament per fer un estudi sobre la realitat de les escoles de música.


Actualment, l'EMIPAC està esperant la resolució del Parlament de fer un estudi sobre la situació de les escoles de música privades de Catalunya.

La finalitat del minut de silenci és, segons Marín, la conscienciació ciutadana.

Martí Marín

El que volem és informar a la població que les escoles de música autoritzades no reben finançament públic i els alumnes paguen el 100% dels costos.


La manifestació se seguirà a altres punts de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.