El concurs de petons supera l'èxit d'edicions anteriors


  • Comparteix:

El concurs de petons del Sant Cugat Centre Comercial ha aconseguit millorar la participació de les tres primeres edicions. Més de 100 parelles han participat en els primers dies del concurs, que acabarà divendres, coincidint amb el dia dels enamorats.

Només en el primer dia del concurs, més de 25 parelles es van acostar al centre comercial per immortalitzar la seva mostra d'afecte. Des d'aleshores, ja s'han fet més de 100 fotografies i s'ha superat la participació d'anys anteriors. Els organitzadors esperen que el dia de Sant Valentí també hi participin moltes parelles.

En aquesta quarta edició del concurs, s'han vist, novament, tota mena de petons. Segons la responsable de comunicació del centre, Micol Sabaté, el que més es valora és l'originalitat:

Micol Sabaté

El que més valora el jurat és l'originalitat


La fotògrafa d'aquest concurs ens explica alguns dels petons més sorprenents que ha vist en aquesta edició:

Fotògrafa del concurs



El veredicte es farà públic el 17 de febrer i els retrats dels concursants s’exposaran a l’escenari fins a aquest dia. Al concurs hi poden participar parelles d’enamorats i les úniques normes del concurs són l’educació i el bon gust. Com en les anteriors edicions, el centre comercial obsequiarà els guanyadors amb una nit a l'Hotel Arts de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.