Les Planes dóna el tret de sortida al Nadal amb la Fira de Santa Llúcia


Temes relacionats

La Fira de Santa Llúcia de la Floresta recapta més de 400 euros per a la Marató de TV3 ( 6/des/08)


  • Comparteix:

Un espectacle d'animació infantil, el sorteig d'una panera i una xocolatada han estat les principals activitats de la Fira de Santa Llúcia de les Planes. Les cinc entitats del districte s'han donat cita aquest diumenge a la plaça de la Creu d'en Blau.

Un any més, les Planes ha donat el tret de sortida a la seva particular celebració de les festes nadalenques amb la Fira de Santa Llúcia. Les diferents entitats del municipi han instal·lat una paradeta a la Plaça de la Creu d'en Blau. Aquest espai ha acollit durant tot el matí un espectacle d'animació infantil i el sorteig d'una panera.

Una xocolatada ha encetat les activitats de la tarda. Els més petits han pogut donar la seva carta pel Pare Noel a un ambaixador que ha arribat fins al districte.

La membre de la Comissió de Festes de les Planes, Begoña Paradeda, ha valorat molt positivament la participació d'enguany.


Begoña Paradeda

Estem molt contents ja que la gent ha respost molt bé a les activitats.



Les activitats nadalenques continuen al municipi amb la celebració del Caga Tió i la vinguda d'un ambaixador reial per recollir les cartes als Reis Mags, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.