La C7 de Renfe s'aturarà a Sant Andreu Arenal els dies 29, 30 i 31 de desembre


  • Comparteix:

Tram de la línia C-7 de Rodalies

Tram de la línia C-7 de Rodalies

La línia 7 de Rodalies de Renfe, que passa per Sant Cugat, no arribarà al centre de Barcelona i s'aturarà a Sant Andreu Arenal els tres últims dies de l'any. El motiu de l'afectació, que també patiran els usuaris d'altres línies, són les obres per substituir les catenàries dels túnels de Barcelona.

Els treballs, que duraran un any, es començaran a notar aquest Nadal amb el tancament d'alguns trams de Rodalies Renfe entre el 25 de desembre i el 5 de gener. Els responsables de les empreses públiques Renfe i Adif han explicat que el projecte de substitució de catenàries pretén minimitzar el nombre d'avaries i la seva repercussió en el servei. Les obres duraran un any i obligaran a tallar completament la circulació de Rodalies per trams.

Adif ha repartit les obres en sis fases, d'entre set i 15 dies cadascuna, i que coincidiran amb els períodes amb menys viatgers. La primera fase serà entre el 25 de desembre i el 5 de gener i la línia més afectada, la C-2.

Els usuaris de la línia 7, amb estació a la nostra ciutat, patiran alguns canvis respecte al servei habitual els dies 29, 30 i 31 de desembre. El recorregut habitual comença a Martorell i acaba a l'Hospitalet passant per Sant Cugat, Cerdanyola i Plaça Catalunya. Aquests dies, els usuaris no podran arribar al centre de Barcelona, sinó que s'aturaran a Sant Andreu Arenal. D'aquesta manera, es vol descongestionar el túnel de Plaça Catalunya per evitar que hi hagi massa circulacions durant la primera fase de les obres.

La interrupció del servei es repetirà fins al gener del 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.