El Terra Dolça porta a debat la situació actual dels mitjans audiovisuals nacionals


  • Comparteix:

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre i el director de Cugat.cat, Xavier Fornells, coincideixen a l'hora de criticar la situació actual dels mitjans de comunicació de Catalunya. Alexandre creu que la solució seria la independència de la nació i Fornells considera que Internet és una sortida per a la televisió. D'aquesta manera s'han expressat en una xerrada a l'espai gastronòmic Terra Dolça aquest dimarts al vespre.

L'escriptor i periodista Víctor Alexandre ha explicat que els mitjans de comunicació nacionals estan lligats de mans i peus.

Víctor Alexandre

No hi ha mitjants lliures i els que hi treballa ho fa amb condicionants. Amb por a dir segons què, a com ho diu i a manifestar-se políticament.


El director de Cugat.cat, Xavier Fornells, veu internet com una sortida en el futur.

Xavier Fornells

La bona notícia ve d'internet,. els portals en català tenen molta presència al païs. En el futur la televisió per internet pot trencar l'esquema del sistema de concessions polítiques que ha dominat.


La xerrada, organitzada per l'espai gastronòmic Terra Dolça, no ha pogut comptar amb l'assistència de l'escriptora Isabel Clara Simó tot i que estava prevista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.