Sis mesos de presó i 200 euros d'indemnització per a l'acusat d'agredir un policia local a Barraques


Temes relacionats

La fiscalia rebaixa la seva petició contra l'acusat d'agredir un policia a Barraques (24/nov/08)

Comença el judici per la presumpta agressió a un policia a Barraques (24/nov/08)

El judici contra els dos joves acusats d'agredir un policia a Barraques se celebrarà dilluns (19/nov/08)


  • Comparteix:

El jutge ha condemnat el jove acusat d'agredir un policia local durant les últimes Barraques a sis mesos de presó i a pagar una indemnització de 200 euros. El jove ja ha presentat un recurs contra la sentència, que a més obliga un altre jove imputat a pagar una multa pels mateixos fets.

Un dels joves estava acusat d'atemptat a l'autoritat, mentre que a l'altre se l'imputava una falta per desobediència, per la qual li demanen el pagament d'una multa de 180 euros. Tot i això, i després de les declaracions dels diferents testimonis, la fiscalia va rebaixar la seva sol·licitud d'un any i mig a sis mesos per al primer dels imputats.

El jove condemnat ha lamentat que el jutge no hagi decidit rebaixar més els càrrecs.

Jove

Esperàvem que el jutge rebaixés la sentència. Hem presentat un recurs i d'aquí a uns mesos sabrem la sentència definitiva.


El jove ha explicat a Cugat.cat els motius del jutge per mantenir els delictes.

Jove

La jutge diu que no hem presentat proves prou contundents com per desvirtuar la presumpció de l'eficiència dels policies.


És per això que el jove ha presentat ja un recurs contra la sentència. La resolució en ferm es farà en els pròxims mesos. En cas que sigui contrària, el jove es plantejarà la possibilitat de denunciar el tracte rebut a comissaria durant la seva detenció, un fet que no ha servit per a la seva defensa ja que va ser posterior als fets jutjats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sembla mentida el sistema de represió tant violent que tenim, una baralla no pot suposar l'estruncament d'una vida!!passa el mateix amb els mossos d'esquadra, quan et dirgeixes o parles amb ells, et tracten amb una prepotència i intolerancia increible!!!els ciutadans estem fins els pebrots de el poder incontestable de les forçes de l'ordre,,pregunteu-li a qualsevol jove, aviam que hos diu....menys represió i més llibertat..no volem tenir una ciutat tant perfecte on mai passa res dolent on tothom és molt feliç quina prepotencia!!!!a pendre pel sac els mossos i la policia local...mostreu més respecte cap al ciutadà i tindreu més respecte....com a mínim el meu respecte no hos els heu guanyat menys fins i tot no hos tinc cap mena de respecte sou uns simis amb uniforme!!!!!Rescpecteu més malperits!!!!

Qualsevol jove. Enviat el 20/des/08


I als monos qui els controla?? Doncs sembla que ningu. El poder els cega i a més creuen en la dignitat de la seva feina que encara és pitjor. Només recordar que els hi diuen forces de l\\'ordre, i que estan al servei del ciutadà bla bla bla... M\\'han tallat les ales moltes més vegades de les que m\\'han realment ajudat; és més, quan els he necessitat no hi han estat. La gran majoria uns mercenaris sense escrupuls, que per superar la manera en que han estat reprimits i faltats de n béns socials fonamentals (ja sigui un bon grup d\\'amics, bona familia, autoestima...) han accedit al poder fàcil i lliure. PROU REPRESSIÓ, i SALUT!

. Enviat el 23/des/08


No estic d\'acord amb actuacions puntuals de la nostra policia local. Podria explicar algun altre cas. No obstant, per poder donar una millor opinió d\'aquest, es possible obtenir còpia de la sentència? Gràcies

santi. Enviat el 29/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.