La cavalcada de Reis comptarà amb una vintena de carrosses i més de 3.500 quilos de caramels sense gluten


Temes relacionats

La Cavalcada de Reis acabarà el seu recorregut a la plaça de la Vila (18/des/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del moment d'entrega de cartes als Reis Mags

Imatge d'arxiu del moment d'entrega de cartes als Reis Mags

Ses Majestats, els Reis d'Orient, recorreran aquest vespre els carrers de Sant Cugat per saludar els ciutadans. Per primer cop, Melcior, Gaspar i Baltasar finalitzaran el seu recorregut a la plaça de la Vila, després de repartir 3.500 quilos de caramels. Una vintena de carrosses acompanyaran el seguici.

Un cop més, Ses Majestats arribaran amb helicòpter al parc de l'Arborètum a les cinc de la tarda. El seu aterratge comptarà amb el suport de Cugat.cat, que ha seleccionat la música que sonarà per ambientar l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Des d'allà pujaran a les seves carrosses per iniciar el recorregut pels carrers de la ciutat. Els Reis Mags s'aturaran al Monestir per fer l'adoració del Nen Jesús i finalitzaran el recorregut a la plaça de la Vila.

Els més menuts podran veure els tres Reis Mags per diferents carrers de la ciutat com l'avinguda del Pla del Vinyet, l'avinguda de Gràcia, la Plaça de Quatre Cantons, el carrer Major, el carrer de Salvador Espriu, la plaça d'en Coll, la Plaça d'Octavià, el carrer de Valldoreix i, finalment, la plaça de la Vila.

Una vintena de carrosses participaran a la cavalcada i repartiran al voltant de 3.500 quilos de caramels. Com a novetat, tots seran aptes per a celíacs. Escoltem un dels membres de l'organització de la cavalcada, Salvador Guarner.

Salvador Guarner

Tal com ens vam comprometre l'any passat, hem tingut molt en compte que tots els caramels que reparteixi l'organització seran aptes pels celíacs.


D'altra banda, el lliurament de premis del concurs de carrosses es farà a la Sala de Plens de l'Ajuntament un cop finalitzi la cavalcada. Els participants opten a cinc premis, un de 500 euros, un de 300 euros i dos de 100 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.