Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local intensifiquen la vigilància a l'eix comercial durant les festes de Nadal


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra, juntament amb la Policia Local, faran un desplegament especial als comerços del centre els dies de Nadal per evitar robatoris. Amb el nom d'operació Grèvol, l'operatiu pretén intensificar, per segon any consecutiu, la seguretat a l'eix comercial de la ciutat.

L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Roger Sales, ha explicat que veuen necessari incrementar la presència policial als comerços de la ciutat amb un desplegament conjunt amb la Policia Local durant les festes de Nadal. L'operació 'Grèvol' té com a objectiu intensificar el patrullatge a peu i els controls d'alcoholèmia en els dies 'd'alerta màxima', en aquest cas, del 5 de desembre fins l'11 de gener.

Aquests dies, els dos cossos policials estan realitzant un recorregut conjunt per tots els comerços del centre per presentar el dispositiu especial de Nadal. D'altra banda, també donen consells de seguretat als comerços. Sales ha explicat algun d'aquests consells.

Roger Sales

Els expliquem què han de fer per detectar un bitllet fals i els donem algun consell sobre el pagament amb la targeta de crèdit.


El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, considera que aquest desplegament policial és una mesura molt necessària per tots els comerços de la ciutat, però creu que s'hauria de realitzar durant tot l'any. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Lluís Galvany

Aquest any intentarem que vagi millor i ens agradaria que el desplagament s'efectués tot l'any.


Segons els Mossos d'Esquadra, el Nadal del 2007, amb la primera operació especial, van baixar els delictes a comerços respecte el 2006 i esperen que aquest any s'aconsegueixi disminuir-los encara més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.