Els valldoreixencs rebran els Reis Mags amb més de mil quilos de caramels


  • Comparteix:

Moment d'entrega de la carta al Rei Baltassar

Moment d'entrega de la carta al Rei Baltassar

Mitja hora de música omplirà, aquesta tarda, l'espera de Ses Majestats els Reis d'Orient a Valldoreix. L'arribada dels Reis serà, com cada any, a les sis de la tarda a la Plaça Mas Roig i el recorregut finalitzarà a la plaça Maria Sabater, després de passar per diferents carrers de la vila. Enguany, es repartiran uns 1.000 quilos de caramels entre els valldoreixencs.

Un any més la cavalcada dels Reis Mags s'iniciarà al punt de les sis de la tarda a la plaça Mas Roig. Durant l'espera, tant els més petits com els més grans, podran gaudir de mitja hora de música. Les carrosses recorreran, durant dues hores, els diferents carrers de la vila fins arribar a la plaça de Maria Sabater on els Reis Mags recolliran les cartes dels nens i nenes de Valldoreix.

Els més menuts podran esperar als Reis Mags a la plaça de Maria Sabater participant als tallers organitzats per l'EMD. Podran realitzar tallers de dibuix, de pintura de cares, diferents jocs infantils i una xocolatada per a tothom.

Aquest any les carrosses repartiran, entre els valldoreixencs, fins a 1.000 quilos de caramels. La cavalcada passarà per diferents carrers de Valldoreix com la rambla Mossèn Jacint Verdaguer, el passeig Oreneta, la plaça dels ocells i el passeig Rubí, entre d'altres.

La cavalcada està organitzada per l'EMD de Valldoreix i la Creu Roja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.