La Floresta, les Planes i Mira-sol s'ompliran de màgia amb l'arribada dels Tres Reis Mags


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Rei Gaspar

Imatge d'arxiu del Rei Gaspar

Els Reis Mags visiten, aquesta tarda, els nens i nenes dels districtes de la ciutat. Ho faran repartint caramels per diversos carrers de les Planes, la Floresta i Mira-sol.

A la Floresta, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran en tren a les sis de la tarda, preparats per pujar a les seves carrosses i començar el recorregut pels diferents carrers del districte. Al punt de dos quarts de set de la tarda, els Reis començaran la cavalcada que finalitzarà al pavelló esportiu de Can Llobet. Allà, a les vuit del vespre, els nens podran donar les seves cartes als tres Reis amb una xocolatada organitzada per la Comissió de Festes de la Floresta.

Pel que fa a Mira-sol, els Reis Mags arribaran a dos quarts de sis de la tarda a la plaça Borràs i començaran a recórrer tot el districte. A les vuit del vespre al Casal Cultural, els més menuts podran entregar les cartes als Reis amb els seus desitjos. L'Ajuntament, la Penya 195 i l'Associació de Veïns Verge del Carme organitzen la cavalcada, amb la col·laboració de Mira-sol Teatre. També s'oferirà una xocolatada.

Melcior, Gaspar i Baltasar també passaran per les Planes i iniciaran la cavalcada a les sis de la tarda. La festa reial en aquest districte l'organitza la Comissió de Festes de les Planes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.