'Un nen, una joguina' dóna el tret de sortida amb més necessitats i menys recursos


  • Comparteix:

Dues noies recollint joguines

Dues noies recollint joguines

La trentena edició d'Un nen, una joguina' ha començat aquest dissabte per recollir joguines per als nens que no podran tenir-ne una. L'objectiu és repartir joguines entre els 450 nens i nenes inscrits per les famílies. Enguany, el nombre de nens ha augmentat respecte anys anteriors i en canvi tenen menys recursos que altres edicions.

Aquesta iniciativa funciona gràcies als joves voluntaris que col·laboren desinteressadament amb l'organització. El coordinador d''Un nen, una joguina', Marc Travé, explica a Cugat.cat què esperen d'aquesta campanya.

Marc Travé

Hem aconseguit reunir uns 10.000 euros, la meitat menys que els anteriors anys. D'altra banda tenim 450 nens, respecte dels 300 que teniem l'any passat. Això ens farà anar una mica justos.


Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l'ONG 'Ayudar Jugando', que hi participa des de fa quatre anys. Travé ha destacat que l'ONG és la principal benefactora d'aquesta iniciativa i ha recordat que tothom que ho vulgui pot ser voluntari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.