Els patges dels Reis d'Orient arribaran a Sant Cugat a partir del 3 de gener


  • Comparteix:

Patge reial de la cavalcada de Sant Cugat 2007

Patge reial de la cavalcada de Sant Cugat 2007

Els nens i nenes de Sant Cugat podran lliurar les seves cartes als ambaixadors i carters reials a partir de dissabte. Els emissaris de Ses Majestats d'Orient arribaran en primer lloc a les Planes i l'endemà rebran als infants al Claustre del Monestir.

El primer lliurament de cartes als patges reials serà al Casal del Pi de Les Planes, aquest dissabte a les 12 del migdia. Després de l'entrega de cartes, la Comissió de Festes de les Planes ha organitzat un vermut per a tothom. A la tarda, els patges seguiran rebent cartes al Centre Cívic del districte.

Diumenge, 4 de gener, el Claustre del Monestir acollirà l'entrega de cartes als ambaixadors reials a partir de tres quarts de sis de la tarda. Tot plegat anirà acompanyat d'una xocolatada i animació amb el grup de percussió Kimbala.

Els més menuts de Mira-sol i la Floresta podran donar les seves cartes el mateix dia 5, durant les cavalcades.

Al centre de Sant Cugat, la cavalcada d'enguany presenta dues novetats. Un dels membres de l'organització, Salvador Guarner, explica que tots els caramels que es repartiran seran aptes per a celíacs.

Salvador Guarner

Tal com ens vam comprometre l'any passat, hem tingut molt en compte que tots els caramels que reparteixi l'organització seran aptes pels celíacs.





L'altra novetat de la cavalcada és la recepció que l'alcalde farà als tres Reis d'Orient al nou Ajuntament. Allà, Ses Majestats d'Orient recolliran més cartes dels nens i nenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.