El Rotary dedica el concert anual a la lluita contra el Parkinson


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació del concert

Roda de premsa de presentació del concert

El Rotary Club de Sant Cugat destinarà el concert solidari d'enguany a la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson. L'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya serà la protagonista d'una vetllada que tindrà lloc el 18 de gener al Teatre-Auditori.

Sota el títol de 'Música per a la solidaritat', el Rotary Club i la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra volen recaptar fons per a la lluita contra el Parkinson. El secretari de la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson, Esteve Sala, es mostrava agraït per aquesta iniciativa.

Esteve Sala

Un acte solidari com aquest contribueix molt a la millora de la qualitat de vida i obre la porta a l'esperança d'un futur millor.


L'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya interpretarà peces de Beethoven i Schubert, entre d'altres, i estrenarà l'obra 'Urbs' dedicada a l'orquestra del compositor santcugatenc Tomàs Peire. Jordi Piccorelli, Enric Mestre i Josep Ferré s'encarregaran de dirigir l'orquestra. Piccorelli destacava el valor que suposa participar en concerts que suposen 'alguna cosa més'.

Jordi Piccorelli

Penso que la música és un gest i aquest gest servirà per alguna cosa més.


Les entrades per al concert, que es farà el 18 de gener a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori, es podran comprar a partir del 12 de gener a un preu de 15 euros. Els punts de venda són la Casa de Cultura i els comerços Futur Salut i Feliu Franquesa, a la Rambla del Celler.

En paral·lel, el 13 de gener el Club Muntanyenc acollirà la xerrada 'Conviure amb el Parkinson', a càrrec de membres de l'Associació Catalana per al Parkinson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.