Poca afluència de públic a la primera jornada de la Fira dels Reis


  • Comparteix:

La plaça del Rei acull per segon any consecutiu la Fira de Reis. Segons els comerciants, la primera jornada de la cita a anual ha rebut poca afluència. Els paradistes han atribuït aquest fet a mal temps i esperen donar sortida als seus productes durant els propers dies.

Els comerciants han valorat de 'fluixa' la participació del primer dia de la Fira de Reis d'enguany.

Comerciants

Amb el mal temps, l'afluència ha estat una mica fluixa. / És el primer dia i sempre és un desastre. / Només he venut un album durant tot el dia. /


Aquest és el segon any que la tradicional Fira se celebra a la plaça del Rei, tot i les revindicacions de l'Associació d'Artesans per continuar a la Plaça d'Octavià. Els comerciants divergeixen en la localització de la iniciativa.

Comerciants

L'altra plaça és més gran i compta amb una major concurrència. / Està força bé, la distància entre totes dues places no és tant gran. / M'agrada la distribució i l'escenari amb la música. / Estaríem millor al Monestir.



Un total de 80 paradetes romandran a la plaça del Rei fins dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.