Aturem la Guerra convocarà mobilitzacions a Sant Cugat contra l'atac d'Israel a Gaza


Temes relacionats

Primera concentració a Sant Cugat contra l'atac israelià a Gaza ( 5/gen/09)


  • Comparteix:

L'Ateneu ha penjat banderes palestines al balcó

L'Ateneu ha penjat banderes palestines al balcó

La plataforma Aturem la Guerra reprendrà la seva activitat a Sant Cugat per protestar contra l'atac d'Israel a la Franja de Gaza, a Palestina. L'entitat ha convocat per aquesta tarda una reunió a l'Ateneu per concretar accions locals per denunciar l'agressió militar de l'Estat hebreu.

Sobre la taula hi ha una proposta per definir una convocatòria de protesta a nivell local, que es podria concretar en una concentració pública aquest mateix dijous. També es vol impulsar una campanya de denúncia a Sant Cugat, amb activitats de sensibilització a la població. Per últim, l'ordre del dia de la reunió d'aquest vespre preveu divulgar al màxim la manifestació que es farà a Barcelona el proper 10 de gener.

La reunió, convocada per la plataforma Aturem la Guerra, començarà a les 7 de la tarda a la seu de l'Ateneu i està oberta a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.