Primera concentració a Sant Cugat contra l'atac israelià a Gaza


  • Comparteix:

La concentració s'ha fet als Quatre Cantons

La concentració s'ha fet als Quatre Cantons

Una quinzena de persones s'han concentrat silenciosament aquest dilluns als Quatre Cantons per denunciar l'atac d'Israel a la Franja de Gaza, a Palestina, i demanar un alto el foc definitiu a la zona. La Universitat Internacional de la Pau, promotora de la manifestació, té la intenció de convocar setmanalment concentracions fins que s'acabin les hostilitats.

Una quinzena de persones s'han sumat a la convocatòria i han fet cinc minuts de silenci davant la seu de la Universitat Internacional de la Pau. Un dels promotors de la concentració, Àlvar Roda, ha explicat que aquest acte pretén ser 'una espurna' que encengui una flama molt més gran.

Àlvar Roda

És una iniciativa de la societat civil, de ciutadans anònims. És una espurma i esperem que d'aquí en surti una flama.


Roda ha avançat que la intenció és convertir en setmanals aquestes concentracions als Quatre Cantons fins que s'acabin les hostilitats a la Franja de Gaza.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Jo soc pacifista i estic d'acord en aturar la guerra, pero es molt poc imparcial fer publicitat de una bandera i no de una altre. Per desitjar la pau hi ha que ser imparcial i donar solucions pacifiques al conflicte i no onejar una bandera i cremar l'altre.

Salva. Enviat el 5/gen/09


Home, que una quinzena de persones s\'hagin arreplegat per defendre Hamás no és pas un èxit de convocatòria. Ni tan sols crec que això arribi a la categoria de notícia.

Pere. Enviat el 6/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.