Els Pericos de Sant Cugat repeteixen com a guanyadors del concurs de carrosses


  • Comparteix:

La penya dels Pericos de Sant Cugat i l'Associació de Comerciants de l'avinguda Cerdanyola han rebut els premis a les millors carrosses de la cavalcada de Reis d'enguany. La Creu Roja i els Castellers s'han endut el tercer i quart premi respectivament. Una vintena de carrosses han participat al concurs i han acompanyat a Ses Majestats pels carrers de la ciutat.

Ses Majestats han estat acompanyades durant el recorregut per una vintena de carrosses. La millor carrossa d'enguany ha estat la de la penya Pericos Sant Cugat, que s'ha endut 500 euros de premi. La carrossa de l'Associació de Comerciants de l'avinguda Cerdanyola ha estat distingida amb el segon premi, dotat amb 300.

La Creu Roja i els Castellers s'han endut el tercer i quart premi respectivament, que consisteixen en 100 euros cada un d'ells. Les tres entitats que s'han endut els primers premis repeteixen guardó, ja que també van ser guardonades l'any passat.

Escoltem el membre d'Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, Jordi Vell.

Jordi Vell

Els pericos treballen molt i fan moltes coses i tenen bones idees. Aquest any era una carrossa molt maca.



Jordi Vell també ha avançat a Cugat.cat que els Pericos de Sant Cugat seran els banderers a la festa de Sant Antoni Abat de finals de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.