L'àrea de Cultura posa bona nota al canvi d'ubicació de les activitats de Nadal


Temes relacionats

El Museu ofereix una visita de Nadal sota la llum de la lluna (30/des/08)

La pluja, protagonista aquest cap de setmana a la Casa de Cultura (28/des/08)

Els més petits, protagonistes de les activitats de Nadal d'avui (27/des/08)


  • Comparteix:

L'equip de govern valora repetir l'any que ve la ubicació de les activitats de Nadal que enguany s'han concentrat a l'entorn del Monestir i la Casa de Cultura. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, s'ha mostrat molt satisfet del resultat d'aquest canvi i ha dit que seguirà apostant perquè la ciutat tingui un model plural amb moltes i diferents activitats, en comptes d'apostar per un gran acte que s'emporta el gruix de la inversió.

Escura ha valorat molt positivament la rebuda que ha tingut el canvi de format i d'ubicació del gruix de les activitats de Nadal organitzades pel consistori i considera que s'hi pot seguir apostant sense tancar-se a d'altres opcions. Ho ha dit a Cugat.cat.

Xavier Escura

Jo aposto per mantenir aquesta centralitat i enriquir-la.



El tinent d'alcalde també s'ha felicitat per l'aposta sancugatenca d'optar per una gran varietat d'actes en comptes d'apostar per un acte estrella que concentra la majoria de la despesa pública.

Xavier Escura

No hi ha un acte que destaqui per damunt dels altres. La gràcia està en la pluralitat i a mi m'agradaria mantenir-ho.



Escura també ha fet autocrítica i ha dit que cal millorar la comunicació amb la ciutadania. En aquest sentit, hauria calgut insistir més a la ciutadania que les activitats se centraven a l'entorn del Monestir. Per l'any vinent, Escura vol que en un sol programa els santcugatencs ho puguin saber tot sobre les activitats de Nadal.

El tinent d'alcalde ha destacat que encara ha de rebre les dades oficials per donar una opinió més formada sobre el resultat de les diferents activitats. Ara, ha dit, toca parlar amb les entitats i la ciutadania per valorar aquesta edició i per decidir què cal fer la propera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.