El nen Carlos Chávez i la nena Anna Campmany guanyen el concurs de dibuixos de la Marxa Infantil


  • Comparteix:

Dibuix de les samarretes de la Marxa Infantil d'enguany

Dibuix de les samarretes de la Marxa Infantil d'enguany

La 45ena edició de la Marxa Infantil de Regularitat ja té cartell i samarreta després que el jurat ha fet pública la seva tria entre els 575 dibuixos originals que s'han presentat al concurs. Carlos Chávez, de 6 anys, i Anna Campany, de 9 anys, han estat els guanyadors. Una de les principals novetats de la Marxa d'enguany, que se celebrarà el 6 d'abril, és la realització de sessions informatives als centres educatius per part de monitors de l'Escola d'Excursionisme.

La marxa està oberta a tots els nens entre 6 i 14 anys que hauran de participar per parelles. Com ja és conegut, hi ha dos recorreguts en funció de les edats dels participants. Les parelles entre 6 i 11 anys faran un trajecte de 15 quilòmetres amb una durada de 4 hores i mitja. Els nens entre 12 i 14 recorreran 18 quilòmetres en un temps aproximat de 5 hores i un quart. Pel que fa al recorregut, la marxa recupera l'ermita de Sant Medir com a emplaçament per dinar. Una altra novetat destacada són les sessions informatives que monitors del Club Muntanyenc duran a terme a les escoles que ho desitgin per explicar el funcionament de la competició. Ho explica Joan Carles Alayo, coordinador de la marxa.

Joan Carles Alayo

Volem que els monitors de l'Escola d'Excursionisme vagin a les escoles a explicar la Marxa


Durant la presentació de la marxa també s'han donat a conèixer els guanyadors del concurs de dibuixos. El dibuix d'una parella al mig del bosc, obra de Carlos Chávez, de 6 anys, és el que es podrà veure en el cartell que anunciarà la competició. El dibuix de la samarreta és obra d'Anna Campmany de 9 anys. Joan Tortosa, membre del jurat, explica les característiques d'aquest darrer dibuix.

Joan Tortosa

Aquest dibuix té un disseny molt net i molt polit


Tot i que la data de la marxa s'ha fixat el 6 d'abril, si s'hagués d'ajornar per mal temps, la nova data seria el 27 d'abril. Les inscripcions es podran fer a través de la plana web del club muntanyenc entre el 3 i 28 de març. Si preferiu apuntar-vos a la seu del club ho podreu fer entre els dies 17 i 31 de març i de l'ú al 3 d'abril. El preu de la inscripció és de 6 euros per nen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.