Marc Rodellas, guanyador del concurs del primer santcugatenc de l'any


  • Comparteix:

Marc Rodellas Verdejo és el nadó guanyador del premi del primer santcugatenc de l'any. Els pares del nen, que va néixer el 2 de gener a l'Hospital General de Catalunya, s'han mostrat molt satisfets per la benvinguda que la ciutat li ha fet al seu fill.

El Marc és el primer nadó inscrit al registre civil de la ciutat, la qual cosa li ha suposat guanyar el concurs 'Qui serà el primer santcugatenc del 2009?' que organitza per novè any consecutiu Ràdio Sant Cugat, el grup Catalana Occident i altres empreses. El nadó va néixer el 2 de gener a les tres del migdia a l'Hospital General de Catalunya i va pesar tres quilos i 90 grams. Els pares rebran diversos obsequis com una pòlissa d'assegurances per valor de 1.500 euros, paneres de diferents productes, bolquers per un any i una ràdio infantil, entre altres coses.

La mare de la criatura, Maria Verdejo, s'ha mostrat molt il·lusionada per la iniciativa

Maria Verdejo

Estic molt contenta i orgullosa que el Marc Rodellas hagi estat el primer santcugatenc de l'any.


A més, els pares estan convidats a un sopar al Sant Cugat Hotel & Restaurante, a un pastís de benvinguda per part de la Lyonesa i una selecció de vins. Els premis no acaben aquí perquè el Centre d'Estètica Donna els obsequia amb una sessió de qualsevol dels seus serveis. A més, el 'Diari de Sant Cugat' els regala una subscripció anual per a rebre el diari al seu domicili.

D'atra banda, el cap de publicitat de Ràdio Sant Cugat, Pere Pahissa, ha explicat que, de cara a l'any que ve i amb motiu dels deu anys del concurs, el seu propòsit és reunir en un acte els deu nens que han estat primers santcugatencs de l'any.

Pere Pahissa

La meva il·lusió seria que l'any que ve poguéssim aplegar els deu nens que han estat primer santcugatenc de l'any.






L'alcalde, Lluís Recoder, presidirà un acte de benvinguda al nadó a la sala de plens de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ese marc requeteguapo..enhorabuena, mary!!!me alegro mucho de q el peke esté muy bien.espero q dentro de poco pueda ir a barcelona a hacerte una visita a ti, a kim y a toda la trupe. me alegro de veras.un besote. Nagore

nagore. Enviat el 9/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.