La Floresta tindrà dos circuits urbans per a l'exercici físic


  • Comparteix:

Centre Social i Sociosanitari de la Floresta

Centre Social i Sociosanitari de la Floresta

El parc de la Serreta i el parc del centre social i sociosanitari de la Floresta disposaran d'un circuit urbà d'aparells per a l'exercici físic. Els dos circuits serviran per fomentar l'exercici saludable entre la població. Està previst que la instal·lació dels aparells estigui enllestida en un mes.

Els dos circuits tenen característiques diferents. Ho explica la tinent d'alcalde de Serveis de la Ciutadania, Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny

La zona del centre sociosanitari està adreçada a la gent gran que ha de fer un exercici de rehabilitació. El de la Serreta és més genèric.









El cost total de la implantació s'apropa als 30.000 euros. L'objectiu d'aquesta despesa és fer un Sant Cugat més saludable. Ho explica Fortuny

Carmela Fortuny

És per fer un Sant Cugat saludable. Estem potenciant totes aquelles activitats per fer front al sedentarisme.





Amb aquest mateix objectiu, el consistori ha iniciat converses amb la xarxa de gimnasos DIR per ampliar els circuits esportius de la ciutat a altres zones. Les negociacions s'amplien també al gremi de restauradors per implantar la dieta mediterrània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.