El Club Muntanyenc acollirà un curs sobre interiorisme pràctic


Temes relacionats

Un curs d'interiorisme permet als santcugatencs aprendre a decorar casa seva (10/oct/08)


  • Comparteix:

L'interiorisme serà l'eix central del curs que el Club Muntanyenc acollirà dilluns de la setmana que ve. 'L'interiorista ets tu mateix' té la intenció d'oferir un enfoc pràctic sobre decoració. El curs està coordinat per l'arquitecta Gabriela Rojman.

Com ordenar els armaris o treure partit d'espais desaprofitats són alguns dels problemes als què es donarà resposta al taller d'interiorisme. El curs està pensat perquè els participans trobin idees útils i pràctiques per decorar, reformar o adequar domicilis, oficines o locals comercials. 'L'interiorista ets tu mateix' està coordinat per l'arquitecta Gabriela Rojman.

Rojman explica a Cugat.cat en què consisteix el curs.

Gabriela Rojman

És un curs que intenta donar eines perquè la gent pugui resoldre els seus problemes a casa. Poden ser des de no tenir lloc a la cuina o que tindran un nadó i han de fer lloc per posar un llit.



La coordinadora descriu el perfil de l'alumne que assisteix a aquest curs.

Gabriela Rojman

Des de joves de 20 anys que van a viure en parella o sols i busquen recomanació per muntar el seu pis, fins a gent gran, que els seus fills han marxat de casa.



El curs començarà a dos quarts de set de la tarda i tindrà un preu de 50 euros pels socis del Club Muntanyenc i 65 euros pels no socis.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vaig realitzar aquest curs a Barcelona, a Casa Elizalde, i va ser molt enriquidor. El recomano a tothom a qui li agradi la decoració i aprendre a millorar casa seva.

Kim. Enviat el 12/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.