L'Ateneu rep 30.000 euros de l'Estat espanyol pel projecte del centre colombià de Santa Marta


Temes relacionats

Ramon Pros: 'Colòmbia és el país amb més impuls' (31/ago/09)

L'Ateneu de Sant Cugat obre una 'sucursal' a Colòmbia (27/oct/08)


  • Comparteix:

Ateneu de Santa Marta

Ateneu de Santa Marta

L'Ateneu ha rebut una aportació de 30.000 euros per tirar endavant el projecte d'instal·lació d'un centre a la població colombiana de Santa Marta. La subvenció de l'Agència espanyola de Cooperació i Desenvolupament servirà per habilitar una biblioteca i dotar l'equipament de noves tecnologies.

La ciutat de Santa Marta, a Colòmbia, ja té un centre gestionat per l'Ateneu de Sant Cugat. Aquest espai rep ara un nou impuls gràcies a una subvenció de 30.000 euros.

El president de l'Ateneu, Ramon Pros, explica què es farà amb aquesta aportació.

Ramon Pros

Crearem una biblioteca, una sala d'ordinadors perquè tinguin accés a les noves tecnologies i sobretot a la informació, i farem cursos per formar agents locals sobre la gestió d'entitats socials.


L'objectiu d'aquest centre és fomentar la formació, la cultura i la intervenció social pels més desvalguts d'aquesta zona. Per això, l'Ateneu ha iniciat una campanya de recollida de material com llibres, ordinadors i suport econòmic.

A més, l'Ateneu vol ampliar la seva influència a la zona amb nous projectes. Els explica Pros.


Ramon Pros

L'objectiu del 2009 és crear un centre comunitari o un Ateneu a Aracataca, Macondo. Creiem que podem fer una intervenció social de primer nivell amb les entitats socials de la zona.




L'Ateneu de Sant Cugat fa una crida a tots els santcugatencs per col·laborar amb aquest projecte. Tanmateix, l'entitat demanarà una ajuda econòmica a l'àrea de cooperació de l'Ajuntament per seguir impulsant aquest centre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Importantísima la labor que intentan emprender con este centro cultural. Muchas gracias por su cooperación para con la población de Aracataca, pues pese a ser un pueblo mágico y único, reconocido internacionalmente por la obra celebre del escritor Gabriel García Marquez, no ha obtenido la colaboración necesaria para que se gesten los movimientos artisticos que naturalmente fluyen entre sus gentes, y no mueran en silencio

Una heredera de Aracataca. Enviat el 24/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.