Un curs de català facilita l'accés laboral d'immigrants de la nostra ciutat


  • Comparteix:

Afavorir la integració i apropar els immigrants bolivians a la cultura catalana. Aquests són alguns dels objectius del curs de llengua catalana que s'imparteix des d'aquest dissabte a una vintena de bolivians a la Casa de Cultura. L'Associació de Bolivianos Cruceños de Sant Cugat és la beneficiària d'aquesta iniciativa subvencionada per l'Ajuntament.

Prop d'una vintena de bolivians rebran, fins a finals de juny, un curs de 90 hores de català. Els assistents aconseguiran el nivell B amb un certificat oficial.

La regidora d'Immigració, Susanna Pellicer, explica la importància d'aquests cursos.

Susanna Pellicer

Valorem molt positivament el fet que els immigrants vulguin aprendre català, perquè al igual que tenen drets, també tenen deures.



Els usuaris del curs estan 'molt il·lusionats' i opinen que aquest curs els pot obrir moltes portes. Els escoltem.

Usuaris del curs

Vull adaptar-me més i m'agradaria aprendre català per motius de feina. / El català és molt necessari per poder comunicar-nos a Catalunya i per poder ajudar als nostres fills amb els seus llibres.







Tot i el poc ressò que se n'ha fet d'aquest curs, els organitzadors consideren que la demanda ha estat molt alta. Per aquest motiu no descarten organitzar noves convocatòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.