Els santcugatencs prefereixen assisitir a la manifestació de Barcelona pel seu compte


  • Comparteix:

Escassa assistència a la convocatòria de la Plataforma Aturem la Guerra per participar a la concentració barcelonina contra els atacs d'Israel a Palestina. La manifestació a Barcelona, en canvi, ha estat tot un èxit amb el suport de milers de persones que han caminat pels carrers de la ciutat comptal sota el lema 'Gaza, yes we can'.

Els santcugatencs que s'han solidaritzat amb el poble palestí participant a la manifestació a Barcelona han preferit viatjar pel seu compte i no han assistit a la convocatòria conjunta de la Plataforma Aturem la Guerra.

Participants santcugatencs expliquen la seva reivindicació.


Assistents

Demanar que Israel aturi els atacs i Palestina hi posi voluntat. / És important dir no al conflicte. / Israel està atacant el poble palestí i la comunitat internacional n'està sent còmplice.


Tres centenars d'entitats i col·lectius, entre ells la Comunitat Palestina de Catalunya, han demanat a la Generalitat que 'trenqui els acords comercials amb Israel'. També han reivindicat 'la fi del bloqueig, les matances i els càstigs que pateix el poble palestí' i han enarborat nombroses banderes de palestina.

La convocatòria ha posat el punt i final amb una lectura d'un manifest a càrrec de Lluís Llach a la Plaça Sant Jaume.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.