L'accés a l'A-7 per Mas Janer queda tallat


  • Comparteix:

L'accès s'ha tancat a petició de l'alcalde Recoder desprès de reunir-se amb els veïns del barri

L'accès s'ha tancat a petició de l'alcalde Recoder desprès de reunir-se amb els veïns del barri

L'accés a l'autopista A-7 pel barri de Mas Janer queda tallat, de manera transitòria, fins que acabin les obres d'ampliació de l'autopista, que duu a terme el ministeri de Foment. El tancament de l'accés es produeix a petició de l'alcalde i després que els veïns del barri hagin protestat reiteradament en els últims dies per l'augment del trànsit de camions.

L'augment en el pas de vehicles pesats es produeix arran del tall de trànsit que manté l'Ajuntament de Rubí a l'avinguda de l'Electricitat, el que obliga els camions i transportistes a buscar una ruta alternativa pels carrers de Mas Janer.

L'alcalde, que ahir es va reunir amb els veïns afectats, va demanar al ministeri de Foment que avanci el tancament d'aquest accés i des d'avui ha quedat tallat aquesta accés a l'A7:

Lluís Recoder

A partir d'avui hem tancat l'accés. Hem demanat Foment que avanci el tancament i tenim els problema resolt temporalment.


Segons Lluís Recoder aquests carrers no tenen l'amplada ni estan preparats per acollir el pas de grans vehicles.
De fet, en els últims dies, els veïns han protagonitzat accions de protesta per posar de manifest que aquesta situació ha fet augmentar els accidents de trànsit a la zona i fins i tot que els camions han provocat algun desperfecte com ara la trencadissa d'alguns arbres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.