Xavier Martorell: 'Finalment sí que instal·larem càmeres de videovigilància'


Temes relacionats

Xavier Martorell: 'Les càmeres de videovigilància no són una prioritat' (18/nov/08)


  • Comparteix:

L'equip de govern rectifica i decideix que sí que instal·larà càmeres de videovigilància a la ciutat. El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha explicat a Cugat.cat que el desplegament es farà en dues fases. En la primera, que estarà llesta aquest mateix any, es col·locaran càmeres per controlar el trànsit als districtes. En la segona fase, per la qual encara no hi ha data, s'incidirà en la seguretat ciutadana amb càmeres que s'instal·laran al casc antic.

Xavier Martorell va declarar el novembre passat a Cugat.cat que la instal·lació de càmeres deixava de ser prioritària i que s'ajornava 'sine die' la decisió de col·locar-ne. Dos mesos després, però, Martorell diu que finalment sí que es farà.

Escoltem el regidor durant una entrevista a Cugat.cat.

Xavier Martorell

La idea és col·locar-les als districtes per controlar la mobilitat. Les càmeres de seguretat ciutadana se centraran al casc antic.






Martorell assegura, en tot cas, que aquest canvi de criteri no obeeix a cap finalitat recaptatòria.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sembla que el Xavier Martorell no n'ha tingut prou amb ser escollit botifler de l'any 2008, també vol guanyar el premi l'any que ve! fotre cameres als carrers manda huevos!!!

Genís. Enviat el 17/gen/09


Doncs no em sembla be, instal·lar càmeres al carrer significa envaïr l'intimitat i la llibertat de les persones. El que hauríen de fer és augmentar les patrulles a peu, nit i dia. Però vaja, ja sabem que aquesta ciutat te serveis de poble... lamentable!

Sigró. Enviat el 19/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.