Milers de santcugatencs gaudeixen de la tradicional cavalcada de Sant Antoni


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs han assistit a la tradicional cavalcada de Sant Antoni Abat. Hípiques santcugatenques i agrupaments d'arreu de Catalunya han desfilat pel recorregut d'enguany, que s'ha iniciat a l'Avinguda Pla del Vinyet i ha finalitzat a la Plaça Barcelona. Els participants han rebut als jardins del Monestir la benedicció per part del mossèn Blai Blanquer.

El lliurament de la bandera i la tradicional missa solemne, a la qual van participar més d'un miler de persones, van donar aquest dissabte el tret de sortida a la Festivitat de Sant Antoni Abat.

Enguany es celebren els 130 anys de la cavalcada del sant a la nostra ciutat. Tot i que es tracta d'una festa molt arrelada a Sant Cugat, el públic més fidel a la festa nota una davallada en la qualitat de la iniciativa. En general, però, ha estat una festa molt ben rebuda pels assistents.

Escoltem el públic de la festivitat.

Públic

Em sembla molt bé que es conservi la tradició. / Aquest any la trobo una mica més trista, tot i que m'agrada molt la festa. / S'ha perdut molt la tradició de les carrosses adornades. / M'ha semblat més tranquil·la que la cavalcada dels reis mags






De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, destaca el caràcter ecològic que ha adquirit la festa amb els anys.

Lluís Recoder

Crec que és una festa ecològica. Es tracta de buscar l'equilibri entre tots els éssers que habitem el planeta, tant els humans com els animals




La Comissió de Festes ha escollit la penya de Els Pericos per obrir la rua. El president de l'agrupació, Toni Giménez, diu sentir-se orgullós d'haver estat l'abanderat d'enguany.


Toni Giménez

Per nosaltres és un honor ser els abanderats d'enguany. Es tracta d'un molt bon reconeixement per la nostra participació constant en la rua de Sant Antoni




La festivitat de Sant Antoni Abat ha finalitzat amb una ballada al Teatre la Unió.



  • Comparteix:

COMENTARIS

OLe por las nenas del cap de setmana!!!! esta de puta mare el repor dels tres tombs!! En serio, enhorabona!!!

Luichi. Enviat el 19/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.