L'Afapac, amb presidència santcugatenca, participa en una desfilada benèfica


  • Comparteix:

Tríptic de la desfilada benèfica

Tríptic de la desfilada benèfica

L'Associació de Familiars i Afectats de Patologies del Creixement (Afapac), presidida pel santcugatenc Jordi Torres, participarà el 8 de febrer, juntament amb cinc associacions més, en la 7a desfilada benèfica 'Aquí pintem tots'. Durant la festa, els nens i nenes es vestiran de gala i desfilaran per una passarel·la solidària. L'acte benèfic vol recollir fons pels diferents projectes destinats a millorar la qualitat de vida dels membres i familiars de les fundacions.

La desfilada benèfica vol donar a conèixer la tasca de les diferents entitats que hi participen. També vol mostrar les problemàtiques amb les quals es troben els nens i nenes amb diferents capacitats físiques i mentals. Enguany la desfilada tindrà lloc a l'Auditori del Palau de Congressos i l'entrada té un preu de 10 euros.

El president de l'associació, Jordi Torres, ha explicat a Cugat.cat la finalitat de la desfilada.

Jordi Torres

És una oportunitat per conèixer aquestes malalties i les associacions, i també per donar una ajuda als nens i als seus familiars.



A l'edició anterior, la desfilada es va celebrar a l'Hotel Arts de Barcelona on van assistir més de 800 persones. Els fons es van destinar, entre altres, a l'Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil i a la Fundació Andana.

Afapac és una associació formada per afectats per patologies del creixement, familiars i professionals de diversos àmbits. Aquesta entitat té la finalitat d'ajudar i informar el pacient, formar grups d'ajuda i promoure la investigació científica.



  • Comparteix:

COMENTARIS

es molt positiu, que es facin coses d\'aquesta, aixis la gent es concient que existeixen aquestes malalties

avia. Enviat el 29/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.