Condemnats a 13 i 15 anys de presó els autors del segrest exprés que va acabar a Sant Cugat


Temes relacionats

Set detinguts presumptament relacionats amb el segrest de la dona i el seu fill que van ser trobats a Sant Cugat (22/jun/06)

La Policia localitza a Sant Cugat una dona i el seu fill segrestats aquest matí del seu domicili a Matadepera (24/abr/06)


  • Comparteix:

Els cinc detinguts durant el judici a la secció 5 de l'Audiència de Barcelona

Els cinc detinguts durant el judici a la secció 5 de l'Audiència de Barcelona

L'Audiència de Barcelona ha condemnat els cinc responsables del segrest exprés de la mare i el fill de Matadepera que van aparèixer lligats a un cotxe de Sant Cugat, l'abril del 2006, a penes d'entre 13 i 15 anys de presó. La sentència també condemna tres persones més per vendre objectes robats de la casa de la víctima després de l'assalt a l'habitatge.

Els fets van succeir el 24 d'abril del 2006, quan una dona de 25 anys i el seu fill de cinc van ser segrestats a casa seva, a Matadepera. Cinc hores després, mare i fill van ser trobats per la Policia Local de la nostra ciutat, lligats a l'interior del maleter d'un cotxe estacionat al passeig de Torreblanca.

El tribunal indica ara que els cinc principals condemnats van cometre els delictes de robatori, lesions i detenció il·legal, tot i que els absol d'una agressió sexual a la propietària de la casa. La sentència no considera provat que es cometés aquest delicte contra la dona que va aparèixer lligada i amb els ulls embenats. Un dels condemnats és familiar de la segrestada i per això el tribunal li aplica un agreujant.

A banda de la pena de presó i una multa de 90 euros per a cadascun, els cinc principals condemnats hauran d'indemnitzar les víctimes i la seva companyia d'assegurances amb 21.000 euros per les lesions i els objectes que van robar. Una part d'aquestes indemnitzacions les haurà de pagar un altre dels condemnats que va adquirir objectes provinents del robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.