La inauguració del restaurant Ratpenat reuneix centenars de persones a l'edifici de Cal Gerrer


Temes relacionats

Cal Gerrer torna a omplir-se d'activitat amb l'obertura del restaurant Ratpenat (19/gen/09)

El restaurant de Cal Gerrer obrirà les portes dilluns de la setmana vinent (13/gen/09)

El restaurant de Cal Gerrer obrirà les portes a finals d'any (15/oct/08)


  • Comparteix:

Més de 200 persones s'han reunit aquest dijous al vespre per celebrar l'obertura del Ratpenat, el nou establiment gastronòmic situat a l'edifici de Cal Gerrer. Els dos ambients de l'espai que separen la cafeteria i el restaurant han centrat les impressions dels assistents a la inauguració dels baixos de l'antiga terrisseria.

Després de més de dos anys d'obres per rehabilitar l'edifici, l'antiga terrisseria situada en una cantonada de la plaça d'Octavià, Cal Gerrer, ha obert les seves portes convertida en un restaurant. Tot i que des de dilluns ja ha atès els primers clients, aquest dijous centenars de persones s'han reunit als baixos de l'edifici per celebrar l'obertura del nou establiment gastronòmic.

Els ratpenats que des de fa més de 150 anys vigilen des de dalt de tot de l'immoble han donat nom a l'espai. La cafeteria del Ratpenat ha causat sensació pel seu disseny modern i innovador, mentre que el restaurant ha destacat per la conservació d'elements arquitectònics originals, com les arcades i el pati, i la decoració rústica.

Els assistents han quedat molt satisfets amb el resultat.

Assistents

És molt bonic, ha quedat molt bé, els he felicitat. / Ara deiem que quin canvi ha fet de com estava a com està. / No podia sortir una altra cosa, ha estat un encert, tot són detalls.




L'alcalde, Lluís Recoder, també ha visitat el nou local, així com diverses personalitats polítiques de la ciutat.

El nou espai obrirà tots els dies a les set del matí i no tancarà fins a la mitjanit. L'aforament màxim durant l'hivern és d'unes 90 persones, mentre que a l'estiu s'ampliarà a les 121 persones perquè també es farà servir el pati interior.

El museu de la família Cabanas, que es troba al mateix edifici del Cal Gerrer, obrirà les portes a finals d'any.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Me encantó¡¡ Les quedó muy bonito ¡¡ Les deseo toda la suerte del mundo . Sus amigos Los Rajlevsky, de su México Lindo y querido que los extraña ... F E L I C I D A D E S . ago 09

angelica. Enviat el 19/ago/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.