L'Ajuntament encarrega la construcció de la novena escola de primària


  • Comparteix:

Maqueta de la novena escola de primària, que es construïrà al Turo de Can Matas i s'obrirà d'aquí a tres anys

Maqueta de la novena escola de primària, que es construïrà al Turo de Can Matas i s'obrirà d'aquí a tres anys

La novena escola de primària, que es construirà en un terreny de 8.500 metres quadrats del Turó de Can Mates, tindrà sis aules d'ensenyament infantil i 12 més per primària. L'Ajuntament -assumint competències pròpies de la Generalitat- ha encarregat la construcció d'aquest centre que podria entrar en funcionament d'aquí a tres anys.

La comissió de govern ha adjudicat el projecte de la novena escola de primària que tindrà sis aules infantils, una aula de psicomotricitat, dotze més per primària i una d'informàtica i plàstica. A banda de les aules, el centre també comptarà amb biblioteca, cuina i menjador i altres serveis com ara gimnàs i sala de musculació.

Segons ha explicat l'alcalde, l'Ajuntament ha decidit posar fil a l'agulla i pendre la iniciativa per adequar l'oferta de centres educatius a la demanda de la ciutat:

Lluís Recoder

És la segona vegada que l'Ajuntament assumeix una obra que correspon al departament d'Ensenyament. Ho fem per responsabilitat. Pensem que així anirà més ràpid.


L'edifici, que estarà envoltat de zona verda, tindrà altres equipaments com ara un camp de futbol, de bàsquet, paddle i volei.
Recordem que al concurs es van presentar 20 propostes, de les quals en van sortir pre-seleccionades sis. El delegat d'Ensenyament a la comarca ha explicat que es preveu que el centre pugui entrar ja en funcionament d'aquí a tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.