Pep Tugues: 'Els bons actors no tenen problemes perquè se'ls escolti al Teatre-Auditori'


Temes relacionats

Crítiques d'actors a l'acústica del Teatre-Auditori (24/gen/09)


  • Comparteix:

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, assegura que l'equipament municipal té un bona acústica tant per a muntatges teatrals com per concerts de música. Tugues diu que, al llarg dels darrers anys, s'han millorat les condicions acústiques de l'espai.

Tugues ha respost a les paraules dels actors Ramon Madaula i Pep Anton Muñoz, que han criticat alguns aspectes del Teatrer-Auditori. Quant a les crítiques de Muñoz, Tugues ha recordat que es refereixen a una obra que va interpretar fa més de 10 anys a Sant Cugat. En aquest sentit, el director de l'equipament ha remarcat que els problemes d'interferències dels micròfons i els auriculars als quals al·ludia Muñoz ja s'han solucionat.

Pel que fa a les paraules de Madaula, Tugues diu tenir constància que l'actor ha fet una valoració més positiva de l'equipament municipal després d'haver dit que hi havia problemes de sonoritat.

Deixant de banda les crítiques, Tugues admet que el Teatre-Auditori té millor acústica per a la música que per a les actuacions teatrals, però remarca que els actors poden interpretar els seus papers sense dificultats.

Pep Tugues

Els bons actors i aquells que vocalitzen correctament no tenen problemes per actuar al Teatre-Auditori.




El director del Teatre-Auditori ha explicat que la futura sala B de l'equipament es destinarà, bàsicament, a representacions teatrals perquè l'acústica serà més adequada per a aquest tipus d'espectacles.

Pep Tugues

La futura sala B ens permetria apropar més el públic a l'escenari.




La futura sala B del Teatre-Auditori es dirà sala Arborètum, en referència al parc amb el mateix nom que és a tocar de l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.