Montserrat Turu: 'Hi ha almenys una família que s'ha quedat sense casa'


  • Comparteix:

Els efectes del temporal de vent han estat devastadors a Valldoreix. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha explicat a Cugat.cat que moltes cases s'han vist greument afectades, i que almenys una ha quedat totalment inhabitable. Pel que fa a la mobilitat, Turu ha assegurat que es pot circular per almenys un carril de totes les vies i que no hi ha cap zona aïllada, tot i que ara mateix només circula una de les tres línies d'autbusos.

Els centenars d'arbres que han caigut a Valldoreix han provocat greus desperfectes en molts habitatges, alguns d'ells irreversibles, com explica Turu.

Montserrat Turu

Hi ha una casa absolutament inservible, i una llarga llista d'habitatges afectats.


En relació a la mobilitat, Turu ha dit que no hi ha cap carrer tallat, si bé encara s'han de retirar molts arbres que dificulten la circulació de vehicles grans.

Montserrat Turu

Es pot arribar a tot arreu, però amb dificultats. Les vies principals estan totes obertes.


Pel que fa al transport públic, Turu ha explicat que només funciona la línia 1 d'autobusos, mentre que les altres dues estan inhabilitades. Els vehicles d'aquestes dues línies s'utilitzen per reforçar la línia 1 i augmentar la freqüència de pas.



  • Comparteix:

COMENTARIS

On està la Senyora Turu? Diu que almenys una casa està inabilitada, però en lloc de conèixer la casa és es limita a dir que podria ser una que ella ha vist del passeig de Rubí, i que potser n'hi ha més. Diu que no hi ha cap carrer tallat, però que els autobussos no poden passar. La Senyora Turu està amb els valldoreixencs, o segueix barallant-se amb la política? Jo no la he vist al carrer.

Paula de F.. Enviat el 26/gen/09


Doncs el diagnòstic és clar: vostè pateix miopia Sra. Paula!! la Sra. Turu va tornar el mateix dia del vendaval (recordi que era dissabte) urgentment per organitzar una comisió d'urgència que, si es digna a llegir una mica de premsa, veurà que s'ha valorat com d'excepcional. Sense ser un municipi, estem resolent el caos característic d'aquestes situacions d'una manera molt més organitzada que en d'altres llocs (que sí són municipis i tene més recursos)

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 26/gen/09


Els carrers esparver, àguila i ratapinyada, encara estan tallats quasi 24 hores després de la notícia. o sigui que de miopia res, en tot cas, desconeixent d'alguns altres. Sr Santigosa, vostè no diu a quina hora va tornar la Sra Turu, potser va tornar tan tard, que per això desconeixia la situació real. I per últim, els seus arguments son que la sra Turu va organitzar una comisió, és a dir que tal com jo deia, es va dedicar a la política en lloc d'estar amb la gent. Per cert, l'eficàcia de la comisió es jutja pels resultats no per la informació partidista. Per cert, vostè, Sr Santigosa, que parla en primera persona, quin càrrec té? Correveidile de la Sra Turu?

Paula de F.. Enviat el 27/gen/09


Sr. Santigosa; Encara que defensi una posició política i a la Turu,no faci que se li vegi el llautó . No imiti a la vaca que de tan llepar es fot el vedell.L'actuació de la Presidenta només es limita a sortir ala medis i fer-se publicitat i si vosté no ho veu la miopia que té és forta

Narcís Clavell. Enviat el 27/gen/09


Hora d'arribada de la Sra.Turu a l'EMD de Valldoreix : aproximadament a les 10:00 h del dissabte 24 de gener. Com ho sé? Perquè vaig parlar amb ella una estona després i vaig parlar amb la representació QUE JA S'HAVIA FORMAT A LA SEU DE L'EMD PER ATENDRE A LA GENT!! En segon lloc: la Sra. Turu és qui s'ha de posar el casc i la serra elèctrica per anar tallant els arbres? Ha vist vostè a la sra. Solé o al sr. Recoder fent aquestes feines, potser? No creu que SEMPRE cal algú qui dirigeixi al personal de la brigada, que coordini als ADF (voluntaris, recordi-ho!), que miri de subcontractar a les empreses que, junt amb la brigada, encara ara estan netejant els carrers. En tercer lloc, l'esperit i el civisme dels valldoreixencs i de les valldoreixenques ha estat (i és) exemplar i DAVANT DE QUALSEVOL SITUACIÓ DE CATÀSTROFE EXCEPCIONAL, TOTHOM SAP QUE LES ADMINISTRACIONS MIREN DE SER RÀPIDES I EFECTIVES, PERÒ ESTAN LIMITADES!!!! Sr. Clavell, aprofitar les desgràcies per fer partidisme polític no és digne d'una persona culte, llegida i molt responsable com vostè. Sincerament, no fa per vostè. Espero que tots plegats siguem prou madurs com per trobar el valor just de les coses. Els vocals porten moltes hores de treball ininterromput, i alguns estan treballant quan es trobàven de vacances (Com el sr. Gaya)

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 27/gen/09


Sr Santigosa, segons la notícia del dimcres, els serveis socials de sant Cugat han ajudat a tres famílies sense casa a Valldoreix, i saben que n'hi ha més però que s'han espabilat sols. Veu com la Sra Turu, no sabía on era? La Sra. Turu només coneixia un cas, el del seu amic del passeig de Rubí.

Paula de F.. Enviat el 28/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.