El CPA inicia els actes de celebració del Dia d'Andalusia amb la presentació d'un llibre


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz ha donat el tret de sortida a les activitats del Dia d'Andalusia amb la presentació del llibre 'Impropia Esencia de mastrantos', de José Sánchez del Viejo. El gruix de les celebracions arribaran el proper cap de setmana, amb una ofrena floral a Barcelona i un acte oficial que podria comptar amb un dels consellers de la Junta andalusa.

Enguany la celebració d'aquesta festa ve marcada pel vint-i-cinquè aniversari de la creació de la comunitat autònoma andalusa. Amb aquest motiu, el Centro Popular ha avançat les activitats amb la presentació d'un llibre de poesia i la lectura d'alguns fragments, a càrrec del poeta Pedro Hernández. Durant l'acte, José Sánchez del Viejo ha explicat que els seus 50 poemes són un viatge per la memòria del temps i, especialment, de la infància:

José Sánchez del Viejo

És una mena de rebuscar en la memòria del temps


Les activitats d'aquesta setmana continuaran a Barcelona amb l'entrega de premis de la Federació Andalusa de Comunitats a personalitats destacades del periodisme, les humanitats o les relacions institucionals. A Sant Cugat, l'acte central comptaran amb la presència de l'alcalde, la consellera de Benestar, Irene Rigau, i probablement, d'un conseller de la Junta d'Andalusia. Un dels membres de la junta del CPA, Antonio Rodríguez, explica les activitats del primer de març:

Antonio Rodríguez

Farem un vi d'honor per tots els assistents i desprès farem un potaje


Les activitats acabaran diumenge amb una ofrena floral al parc de la Guineueta de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.