Veïns de Mira-sol acusen l'Ajuntament de manca de planificació en les obres


  • Comparteix:

Els veïns del sector 14/18 de Mira-sol critiquen la manca de planificació amb què asseguren l'Ajuntament està duent a terme les obres i demanen mesures que facilitin el trànsit dels veïns pels carrers. Asseguren que els carrers s'obren diverses vegades i que els veïns han de passar un autèntic 'via crucis' per arribar a casa

La Plataforma del Contenciós-administratiu del sector 14/18 demana que les obres es senyalin, es posi grava per poder entrar a les cases i s'instal·lin tanques de seguretat. Jaume Massanés considera que l'equip de govern està actuant amb una falta absoluta de sensibilitat.

Jaume Massanés

Quan hi ha obres hi ha molèsties, però caldria senyalitzar bé i tirar una mica de grava


Han denunciat que divendres una ambulància de Creu Roja va haver de fer mans i mànigues per poder entrar una pacient amb cadira de rodes fins l'entrada de casa. Segons Massanés, aquesta situació es repeteix cíclicament.

Jaume Massanés

Volen acabar al mes d'abril i això serà impossible


L'entitat assegura que s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament i l'empresa Promusa i no han rebut, encara, cap resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.