Desactivat el dispositiu especial per afrontar el temporal


Temes relacionats

Sant Cugat comença a recuperar la normalitat després de la ventada, però a Valldoreix encara se'n noten els efectes (28/gen/09)

Serveis Socials ajuda cinc famílies sense casa per culpa del vendaval (28/gen/09)

Lluís Recoder: 'No ens convé la declaració de zona catastròfica' (28/gen/09)


  • Comparteix:

L'alcalde ha dissolt aquest dimecres el dispositiu d'emergència que des de dissabte estava actiu per fer front al temporal de vent. El Servei Meteorològic de Catalunya assegura que ja no hi ha risc de ventades, per la qual cosa ja no cal mantenir una situació d'alerta que durant aquests dies ha mobilitzat més d'un centenar de persones. De totes maneres, l'Ajuntament continua amb les tasques de recuperació i rehabilitació perquè el municipi torni a la plena normalitat.

El dispositiu especial que durant més de quatre dies ha mobilitzat efectius de la Policia Local, Protecció Civil, la brigada d'obres, els serveis de comunicació, l'Agrupació per a la Defensa Forestal i les empreses de recollida de residus ja no és necessari, després que les previsions meteorològiques descartin noves ràfegues de vent.

Tot i això, l'Ajuntament continua treballant en les tasques necessàries per aconseguir que el conjunt del municipi pugui tornar a la normalitat. Els serveis socials municipals continuen actuant per ajudar les famílies necessitades, i la brigada i els bombers continuen retirant els arbres que suposen un perill.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder, en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Hi ha gent que té por de que caigui algun arbre. Tenim un servei d'especialistes que atenen totes les consultes.


Un dels consells que dóna el consistori és evitar encendre cap mena de foc pel risc que suposa la gran quantitat de fusta acumulada als carrers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.