El CMSC enceta les activitats de febrer amb una passejada per Collserola


  • Comparteix:

Logotip del Club Muntanyenc

Logotip del Club Muntanyenc

Passejades per Collserola, una pujada al Puigmal, una xerrada sobre drogues i diversos tallers són les principals propostes del Club Muntanyenc (CMSC) per aquest febrer. L'entitat també ha organitzat un grup de muntanya i un espai obert de Parkour, per ara l'activitat més sol·licitada. El col·lectiu Energy Control oferirà una xerrada sobre les drogues dirigida als pares.

El CMSC proposa aquest febrer algunes activitats de senderisme. D'aquesta manera, aquest dissabte està prevista l'ascenció al Puigmal i diumenge de la setmana vinent una sortida a peu per Vallfogona.

La coordinadora d'activitats socioculturals del CMSC, Núria Fabregat, explica en què consisteix el Parkour, l'activitat que està tenint més participació.

Núira Fabregat

És una activitat física basada a saltar els obstacles que es presenten pel camí com bancs, murs i altres.


L'entitat també ofereix un taller de graffiti i un altre d'interiorisme, a banda del ja tradicional grup de lectura que es reuneix els dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.