El gimnàs Acquablock acull un estudi europeu sobre el sedentarisme


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un gimnàs de la ciutat.

Imatge d'arxiu d'un gimnàs de la ciutat.

Un centenar de santcugatencs participaran en un estudi europeu per analitzar els beneficis de l'exercici físic a les persones sedentàries. La investigació, promoguda per l'Associació Europea de Fitness i Salut amb la col·laboració de la universitat alemanya de Kiel, es farà al gimnàs Acquablock de la nostra ciutat durant quatre setmanes.

L'especialista en màrqueting de l'associació que promou l'estudi, Albert Montserrat, ha explicat a Cugat.cat que és un projecte que ja fa quatre anys que camina i que abans d'arribar a l'Estat espanyol -on es farà en 25 ciutats- ha passat per França, Alemanya, Holanda, Suïssa, Bèlgica i Àustria.

Albert Montserrat

Necessitem de la gent la voluntat de tenir continuïtat i que els resultats siguin positius. És bo que molta gent continuï fent activitat física.


Per la seva banda, la responsable del gimnàs Acquablock, Emi Cerezo, ha dit que participar en aquest projecte suposa una gran responsabilitat i esperen tenir una bona resposta per part de la gent de Sant Cugat.

Emi Cerezo

Espero que la gent de Sant Cugat reaccioni positivament i que puguem deixar la ciutat en un bon lloc, perquè els ciutadans es cuiden molt.


Cerezo també ha explicat que el projecte començarà a Sant Cugat a principis de febrer, tot i que encara falten persones per apuntar-se al projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.