La vuitena Ruta dels Tres Monestirs sortirà des de Sant Cugat el pròxim 9 de març


  • Comparteix:

La Ruta dels Tres Monestir tindrà el punt de sortida en el Monestir de Sant Cugat

La Ruta dels Tres Monestir tindrà el punt de sortida en el Monestir de Sant Cugat

El Monestir serà el punt de sortida de la 8ena Ruta dels Tres Monestirs que organitza el Club Muntanyenc i altres entitats excursionistes de la comarca. L'excursió, que es realitzarà el 9 de març, amplia enguany el seu recorregut fins als 59 quilòmetres. El trajecte es completa amb els monestirs de Sant Llorenç del Munt, i Montserrat.

La Ruta dels Tres Monestirs, que se celebra cada dos anys, incorpora en la seva vuitena edició novetats en el seu recorregut. Els organitzadors han confeccionat una passejada amb poc desnivell ja que s'han eliminitat la baixada de la torre de l'Àngel i la pujada a la Casa Nova de l'Obac. A més, s'ha ampliat el trajecte tal i com explica Narcís Castanyer, president del Club Muntanyenc, una de les 9 entitats organitzadores:

Narcís Castanyer

Aquest any hi ha una petita variació i això farà que el recorregut augmenti en sis quiloemtres


A la darrera edició de la ruta van participar unes 250 persones. Una xifra que segons Narcís Castanyer és simptoma de la bona salut d'aquesta marxa:

Narcís Castanyer

És una ruta molt bona en comparació a les grans marxes de resistència que es fan


La ruta sortirà el dia 9 de març del Monestir de Sant Cugat, passarà pel Massís de la Serra de l'Obac fins arribar al monestir de Sant Llorenç del Munt, i acabarà al cenobi de Montserrat. Les inscripcions, que tenen un preu de 12 euros, es poden realitzar al Club Muntanyenc fins el 7 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.