Esade supera el primer dia de classe a Sant Cugat


Temes relacionats

El personal d'Esade, satisfet amb el nou campus santcugatenc ( 3/feb/09)

L'equip de govern recupera una antiga línia de bus per afrontar l'arribada de 1.500 alumnes d'Esade ( 2/feb/09)


  • Comparteix:

Uns 150 alumnes de 30 nacionalitats han estrenat aquest dilluns les instal·lacions del campus d'Esade a la ciutat, que han obert les portes sense incidències. En les properes setmanes arribaran la resta d'alumnes procedents del campus de Pedralbes, fins arribar als 1.500 que ompliran les aules el 16 de febrer. Les primeres classes conviuen amb les obres de construcció del centre d'innovació Creapolis, que estarà enllestit abans de l'estiu, i de la residència d'estudiants, que obrirà les portes al setembre.

El director executiu de programes universitaris d'Esade, Carlo Gallucci, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el campus universitari ha obert les portes amb normalitat, i que les obres no interferiran en l'activitat acadèmica.

Carlo Galucci

Totes les obres sorolloses, importants, ja estan fetes. Les que falten no interfereixen.




Gallucci ha definit també a grans trets les característiques que té el nou campus, adaptat a la metodologia d'estudi d'Esade i a les exigències del Pla Bolonya.

Carlo Galucci

Són instal·lacions d'última generació, dissenyades perquè els alumnes treguin el màxim partit dels seus estudis.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància de tenir un campus com el d'Esade a la ciutat.

Lluís Recoder

És una de les universitats més importants del món en la seva especialitat. Està molt ben encaixat amb la nostra promoció econòmica.



Aquest dilluns han estrenat les instal·lacions uns 150 alumnes del màster de Management Internacional. La resta, fins a 1.500, s'aniran incorporant a les noves instal·lacions de manera esglaonada des d'ara i fins el 16 de febrer. Tot i que el primer dia ha estat tranquil per la presència de pocs alumnes, a primera hora del matí el Passeig Torreblanca s'ha embussat durant un quart d'hora per la presència de grues i vehicles d'obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.