Comença el programa de formació per a pares i mares


  • Comparteix:

El programa l'organitza l'Ajuntament

El programa l'organitza l'Ajuntament

La comunicació entre pares i fills, els conflictes familiars i els diferents problemes que sorgeixen en el procés educatiu són els temes que, un any més, centren el programa de formació per a pares i mares organitzat per l'Ajuntament. El programa inclou cursos dedicats als pares i mares i un seguit de conferències. La primera d'elles, que va inaugurar el cicle la setmana passada, va anar a càrrec de l'humorista Carles Capdevila.

El programa va començar el curs 2005-2006, i actualment es concreta en dos tipus d'accions. D'una banda, els cursos d'adquisició d'habilitats educatives adreçats als pares, i de l'altra les conferències que abordaran temes relacionats amb la família i els conflictes que hi poden sorgir.

El calendari inclou un total de cinc cursos i cinc conferències més que s'allargaran fins al maig. Per inscriure's o informar-se sobre els cursos, es pot trucar al telèfon 93.565.70.00 o enviar un correu electrònic a formacioparesimares@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.