La 51a Marxa Infantil aposta per la sostenibilitat


  • Comparteix:

Silvano Bendinelli durant la roda de premsa

Silvano Bendinelli durant la roda de premsa

La 51a edició de la Marxa Infantil del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) farà un pas més per la sostenibilitat. L'organització i els participants d'aquesta festa popular faran la recollida selectiva de la brossa que produexin amb la intenció de deixar el recorregut sense marques del pas de la marxa. L'edició d'enguany destinarà 50 cèntims de cada inscripció al programa de desnutrició infantil de Metges sense fronteres.

El coordinador de la marxa d'enguany, Silvano Bendinelli, que substitueix a Joan Carles Alayo, ha destacat la intenció de la marxa de seguir les recomanacions de la Generalitat, del Consorci Parc de Collserola i de l'Ajuntament per donar un nou impuls a la sostenibilitat.

En aquest sentit, Bendinelli ha ressaltat el fet d'anar més enllà de la ja tradicional preocupació mediambiental de la marxa infantil implantant la recollida selectiva en tot el recorregut.

Silvano Bendinelli

La marxa ha estat pionera en sostenibilitat però ara volem que hi hagi selectiva a tot arreu.


La marxa es farà el diumenge 29 de març amb inici i final a la seu del CMSC. La cursa passarà per la rambla de Can Bell, la Font de Can Gordi, Sant Medir, la Torre Cendrera i el Pi d'en Xandri, entre d'altres indrets. L'itinerari oficial i definitiu es donarà a coneixer els propers dies a la web de la cursa.

Per tercera vegada, la marxa se solidaritza amb un projecte d'una ONG. Enguany, la inscripció costa nou euros i mig i s'hi pot afegir una participació voluntària de 50 cèntims al projecte 'Desnutrició infantil: una emergència mèdica desatesa' de Metges sense Fronteres. Escoltem Bendinelli.


Silvano Bendinelli

Aquest any serà un projecte de Metges sense fronteres i és important perquè una petita aportació arribar pot fer molt.



Els guanyadors d'enguany del concurs de dibuixos han estat l'Oscar Segarra, alumne del CEIP La Floresta, de 8 anys, en l'apartat de la samarreta i Pau Ribera, de l'escola Santa Isabel, de 10 anys, en la categoria del cartell.

Bendinelli ha demanat especialment que els familiars que vulguin seguir la marxa no es desplacin en vehicle privat als diferents llocs de pas per no entorpir el pas als vehicles oficials de seguretat, organització i primers auxilis.

Les inscripcions ja es poden fer a la pàgina Marxainfantil.cat fins el 26 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.